Tratament HIV

Virusul HIV poate fi suprimat prin terapia antiretrovirală de combinație (ART), care include trei sau mai multe medicamente antiretrovirale (ARV).

Medicamentele NU vindecă infecția HIV, dar controlează replicarea virală din organismul pacientului și ajută sistemul imunitar să se refacă și să lupte împotriva altor infecții.

Cu acest tip de medicație, persoanele seropozitive pot avea o viață sănătoasă și activă.

Astăzi, infecția cu HIV este privită ca o boală cronică și nu ca o sentință la moarte.

Logo H Alert
logo blue2
Logo Asociatia Romana Anti sida
Logo Rosu
Logo RHRN
Logo Ministerul Sanatatii
Logo Ministerul Fondurilor Europene

Website realizat în cadrul proiectului „Îmbunătățirea prevenirii și controlului HIV/SIDA și a Hepatitei B și C în România” de către Institutul Național pentru Boli Infecțioase „Prof. Dr. Matei Balș”, proiect finanţat prin Mecanismul Financiar Norvegian 2009 - 2014, unde cofinanțarea este asigurată de către Ministerul Sănătății în calitate de Operator de Program. Conţinutul acestui website nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a Mecanismului Financiar Norvegian 2009-2014. Întreaga răspundere asupra corectitudinii şi coerenţei informaţiilor prezentate revine iniţiatorilor website-ului. Pentru informaţii oficiale despre Granturile Norvegiene accesaţi www.norwaygrants.ro.

 Telefon 021 201 09 80   |    Adresa: Strada Dr. Calistrat Grozovici 1, București 021105 Vezi harta